Hoe installeer ik een singleplayer wereld op mijn server?

In dit artikel leggen we u uw singleplayer wereld kan installeren op uw server.

In de volgende stappen zullen we dit uitleggen, als je er nog niet uitkomt dan kan je nog altijd een livechat of een ticket aanmaken op de website.

LET OP: Voor je begint adviseren we je om je Minecraft Server op STOP te zetten!

LET OP: Je mag niet meer in je singleplayer wereld zitten!!!

Stap 1: Ga naar de zoekbalk op uw pc en typ "%appdata% en druk op enter.

Stap2: Open het mapje genaamd ".minecraft" en vervolgens opent u het mapje genaamd "saves"

Nu ziet u een of meerdere mapjes staan die elke keer vernoemd zijn naar de naam die u hebt ingegeven als world name.

Stap 3:  Selecteer de wereld die u wilt installeren en doe rechtermuisknop, Vervolgens gaat u naar "Kopiëren naar" en drukt u op "Gecomprimeerde (gezipte) map"

Stap 4: Open je server panel (link: game.nodeweb.nl )

Stap 5: Controleer of dat de server offline is. Als deze niet offline is drukt u op "stop"

Stap 6: Open de "File manager" en upload de gecomprimeerde map die u hebt aangemaakt, vervolgens doet u rechtermuisknop en drukt u op "Unarchive"

Stap 7: Verwijder het mapje genaamd "world" en hernoem het mapje dat u net hebt toegevoegd naar "world"

Stap 8: Open het mapje genaamd "world_nether" en verwijder het mapje genaamd "DIM-1"

Stap 9: Nu gaat u naar het mapje genaamd "world" en verplaatst u het mapje genaamd "DIM-1" naar het mapje "world_nether"

Herhaal Stap 8 & 9 voor de nether (het mapje "DIM-1" noemt nu echter "DIM1")

Stap 10: Start uw minecraft server terug op.

Nu hebt u uw wereld op de server geïnstalleerd. Niet gelukt? maak een livechat of ticket aan. We zijn er voor je!