Hoe join ik mijn minecraft server?

In dit artikel leggen we u uit hoe u uw eigen minecraft server kan joinen nadat u deze hebt gekocht.

In de volgende stappen zullen we dit uitleggen, als u er nog niet uitkomt mag u altijd een livechat of een ticket aanmaken op de site.

Panel: game.nodeweb.nl

Uw server ip kan er als volgt uitzien:

1) prem01:hostways.nl: XXXXX

2) mc2.hostways.nl: XXXXX

3) mc3.hostways.nl: XXXXX

Stap 1: Login op uw server panel.

Stap 2: Klik links bovenaan in het panel op "Console", Vervolgens ziet u uw server ip onder uw servernaam staan.

Stap 3: Klik eenmaal op het server ip.

Stap 4: Rechtsonder ziet u verschijnen dat het naar het klembord is gekopieerd.

Stap 5: Start uw minecraft op en druk op "multiplayer"

Stap 6: Klik onderaan op "add server" en vul het server ip in.

Niet gelukt? Herbekijk de video of maak een livechat / ticket aan op de website.